Nexxt shoes

Nexxt shoes

De schoenenwinkel voor jong en oud in hartje Woerden.
Nexxt shoes is opgericht door 2 ondernemers die jarenlange ervaring hebben in de schoenenbranche.

Met een ruim aanbod voor zowel dames als heren, kinderen en volwassenen, mag Nexxt shoes zich echt een familiebedrijf noemen.
Eigenaar Kees is hier ook heel duidelijk in. Natuurlijk is het een schoenenzaak dat bestaat bij de verkoop van een paar schoenen, het is echter wel belangrijk dat mensen meer dan tevreden zijn. Nexxt shoes verkoopt daarom niet alleen schoenen, maar tovert ook een glimlach op het gezicht wanneer een tevreden klant naar buiten loopt.

Om klanten te binden heeft het bedrijf een hoge servicegraad en wil het klanten zo goed mogelijk helpen in de zoektocht naar een paar schoenen.

We zijn voor Nexxt shoes aan de slag gegaan met het analyseren van het bedrijf en de markt waarin het opereert. Uit de conclusie die we trokken volgden een aantal aanbevelingen. Dit alles hebben we verwerkt tot een marketing adviesplan waar in detail staat beschreven wat het het team van Nexxt shoes kan doen om meer succes uit de onderneming te halen.
Als eerste zijn we begonnen met het bouwen van de website, waar men als snel de weg naar toe wist te vinden.
Het bedrijf heeft nu een stip aan de horizon gezet. Ze weten waar ze naartoe willen en welk pad ze moeten bewandelen om hier te komen.

www.nexxtshoes.nl