Kinderdagverblijf Naar de boerderij

Kinderdagverblijf Naar de boerderij

Kinderdagverblijf Naar de boerderij is een kinderdagverblijf dat als verborgen ligt tussen Den Bosch, Rosmalen, Empel en de Groote Wielen.
Tussen de bomen, de weilanden en het Maxima kanaal ligt dit kinderdagverblijf op het terrein van stadsboerderij Eyghentijds.

Onderneemster Onika Zoon heeft zeer bewust gekozen voor deze locatie omdat dit precies voldoet aan de visie die zij voor ogen had toen ze het kinderdagverblijf wilde gaan starten. Naar de boerderij is namelijk niet zomaar een kinderdagverblijf. Het is een kinderdagverblijf waar kinderen kunnen opgroeien in een natuurrijke omgeving. Het hele team van Naar de boerderij is zich ervan bewust hoe gezond het is voor kinderen om lekker buiten te spelen. Hier mogen kinderen springen in de plassen, zijn ze niet vies van een beetje modder en kunnen ze opgroeien met dieren die op elke boerderij te vinden zijn.

Kinderdagverblijf naar de boerderij heeft er bewust voor gekozen om de leidsters zoveel mogelijk te ontzien. Wanneer ze wat leuks doen plaatsen ze dit op Facebook, verder nemen we alle marketing activiteiten uit handen. We beheren de website, schrijven artikelen, vergroten de naamsbekendheid en zorgen ervoor dat toekomstige ouders de weg naar het kinderdagverblijf weten te vinden.