BONT

BONT

Confetti, vlaggetjes, opblaaskrokodillen, roltoeters & strandballen zijn de hoofdingrediënten van hét “Feel Good” dance event: BONT. De allereerste en succesvolle editie was op 17 maart in P79, Den Bosch. Aanstaande vrijdag staat de derde editie alweer voor de deur.

Ik weet nog goed dat een groep meiden mij, op de eerste BONT avond, aan de deur van P79 de vraag stelden waarom ze naar BONT moesten gaan. Nog voor ik kon antwoorden dat BONT anders was dan andere feestjes, werd ik onderbroken door een jongen die vol passie en overtuiging zei: “Er staat gewoon een kikker binnen met een confettikanon te knallen … een kikker…met een confettikanon!” Natuurlijk noemen we dit in Den Bosch een oetel maar dat terzijde, wist hij veel! Het geeft echter wel exact aan wat BONT anders maakt dan het huidige aanbod in house en techno feesten. Geen saaie en eentonige setting in een donkere rave kelder maar, een feestelijk en kleurrijk versierde P79 barstensvol vrolijkheid en opzwepende muziek.

Het goede aan BONT is dat ze niet alleen kwaliteit naar de regio halen (Britse DJ Rich Wakley draaide op de tweede editie afgelopen 24 Mei) maar ook de kwaliteit van de regio laten zien. Met DJ’s als Gerbert, Die Grote, VanVeelen, Bois le Duc, Petterson en Kav Verhouzer. Dit zijn stuk voor stuk niet alleen DJ’s, maar ook ondernemers die van regionaal tot internationaal aan de weg timmeren.

Met bijna 70% vrouwelijk schoon is BONT niet alleen het bontste maar ook het vrouwvriendelijkste feestje van de regio. Al mogen die 30% mannen er ook zijn.

Regiomarketeer werkt als sparringpartner voor de organisatie en helpt mee met de opbouw en aankleding van BONT.
Heb je de nieuwe website al gezien? Wij hebben veel plezier beleefd aan het bouwen ervan.