Over een kleine maand is het weer zover. Ons staatshoofd, Koning Willem-Alexander, zal op 27 April 2017 voor de vierde keer Koningsdag vieren sinds de troonswisseling in 2013. Dit jaar zullen de officiële festiviteiten plaatsvinden in Tilburg.

In Marketingland hebben we nog niet zo lang geleden ook een troonswisseling gehad. Al is dat minder feestelijk gegaan dan in ons kleine kikkerlandje en minder bloederig dan bij een gemiddelde troonswisseling van Game of Thrones.

In Marketingland is een bestuurder aan de macht die op lange termijn de doelgroep kan blijven bereiken. Een vorst die zorgt voor educatie, die mensen leert hoe ze zelf aan de slag kunnen gaan. Een die zorgt de juiste wegen zodat mensen makkelijker hun doel kunnen bereiken. Een vorst die zorgt voor innemende informatie die men graag met elkaar deelt.

In Marketingland is content de koning en brengt succes voor ondernemers in zijn koninkrijk. Contentmarketing is hét middel om op lange termijn je doelgroep te blijven bereiken. Een goede contentmarketingstrategie bereikt de doelgroep waar en wanneer ze zelf willen. Het heeft een educatief karakter en versterkt daarmee de betrouwbaarheid van de onderneming. Het helpt mensen op weg en is interessant om te lezen en te delen.

 

Je doelgroep bereiken

Je doelgroep bereiken middels contentmarketing kent een langere route dan je doelgroep bereiken via advertenties, echter op lange termijn zal de juiste contentmarketingstrategie zorgen voor betere leads, je conversie verhogen en je meer succes brengen.

Wil je meer weten over contentmarketing? Neem dan contact op via info@regiomarketeer of bel 073-8506380

Content is king, lang leve de Koning!